Skräddarsydda kläder

Festkläder │ brudklänningar │ tävlingsdräkter

Måttsydda kläder

Jenny Aarrekangas designar unika kläder utgående från dina önskemål. Jennys skräddarsydda damkläder är anpassade till din figur, din stil och dina behov. För att du ska få ditt drömplagg som sitter perfekt! 

Söker du en unik brudklänning eller festkläder enligt ett speciellt tema? Behöver du kläder med perfekt passform? Då är denna skräddarsydda tjänst för dig! Jenny Aarrekangas designar och syr kläder för bröllop, fest och dans.

Jenny Aarrekangas skräddarsydda kläder designas och sys med kärlek och omsorg, vilket tar mera tid. För att kläderna ska hinna bli klara i god tid, så bör du ta kontakt enligt följande:

  • Accessoarer: 2 månader
  • Underdelar / Överdelar: 2 månader
  • Festkläder: 2 månader
  • Tävlingsdräkter / dansdräkter : 3 månader
  • Brudklänningar: 4 månader

Foto: Josefin Westin Photography

Tävlingsdräkter

Jenny Aarrekangas designar unika tävlingsdräkter för konståkning, gymnastik och dans. Varje dansdräkt specialdesignas för dig och ditt tävlingsnummer. Vi utgår från musik och tema, och satsar på perfekt passform. Allt, för att du ska kunna fokusera på ditt nummer.

För att få den perfekta passformen, görs en toile eller en prototyp. Med hjälp av den får vi skärningar och detaljer på rätt plats. Vanligtvis träffas vi tre gånger; för måttagning och design, mellanprovning och slutprovning. 

Foto: Madeleine’s Photography

Kontakta oss för mera information!

Har du frågor angående leveranstider, priser eller tillverkningsprocessen? Skriv ditt meddelande nedan, så kontaktar jag dig så snart som möjligt!