Gravidklänningar för fotografering

Fotoklänningar │ festklänningar för gravida │ Hyr klänning

Gravidklänningar

Jenny Aarrekangas gravidklänningar är speciellt framtagna för gravidfotografering. Fotoklänningarna görs i en elegant, avslappnad stil och är designade för att framhäva den gravida figuren.

Målet är att den blivande mamman ska se och känna sig vacker. Med de feminina klänningarna hoppas jag att den blivande mamman, ska få känna sig som drottning för en dag. 

Klänningarna är gjorda i maximodell, extra långa, för att ge en härligt drömsk känsla till bilderna. Klänningarna är anpassningsbara och passar för gravidstorlekarna S-XL. 

Gravidklänningarna är välgjorda och kan även användas som fest- och brudklänningar. Längden kan anpassas, så du behöver inte vara gravid för att bära dem.

Foto: Josefin Westin Photography

Klänningar till fest och bröllop

Klänningarna i kollektionen, kan användas som fest- och brudklänningar. Du hittar alla gravidklänningar i vår Etsy-shop. Klänningarna kan anpassas i storlek och längd, enligt dina önskemål. 

Behöver du ha klänningen måttanpassad? Ta kontakt så återkommer jag så snart som möjligt!

Mina modellklänningar i lager, kan hyras till olika tillfällen. Så du behöver inte köpa nytt, du kan hyra din klänning till fotograferingen eller festen. Ta kontakt så berättar jag mera! 

Bild: Sarita Pirhonen Photography / Modell: Tanja Hakala

Du kan köpa våra klänningar direkt i vår etsy-shop