Brudklänningar

MÅTTSYDD BRUDKLÄNNING │ BRUDKLÄNNING I unik DESIGN

En unik brudklänning

Jenny Aarrekangas designar brudklänningen till ert drömbröllop. Tjänsten är för dig som vill ha en unik brudklänning som är anpassad till din stil, figur och din personlighet.

Jag älskar att arbeta fram härliga klänningar i spets, kjolar med fint fall och eleganta klänningar i duchesse. Men vill du göra brudklädseln mera personlig så kan vi använda färg, tvådelade klänningar eller byxor.  

Före vårt första möte är det bra att tänka igenom vilka stilar och skärningar du gillar eller inte gillar. Spara  inspirationsbilder, på brudstilar och detaljer du tycker om. 

Efter vårt första möte gör jag 3 skisser, som du får välja mellan. Efter att designen är vald, så syr jag upp en provklänning och beställer tyg. Under processen gör vi 3-5 provningar, för att vi ska veta att alla skärningar och detaljer sitter rätt. Leveranstiden för en måttsydd brudklänning är 4 månader, så ta kontakt i god tid.

Du kan alltid skicka idébilder till mig i förväg, så kan jag göra en prisuppskattning redan innan vårt första möte.

Foto: Salla Vesa-Tikkanen

Brudens feedback

”Jag är mycket nöjd med Jennys tjänster. Hon har gjort ett noggrant arbete och gjort allt för att uppfylla mina önskemål. Mitt kriterium var att göra en brudklänning som man eventuellt kan använda i framtiden också till någon annan fest. Lösningen för detta blev en tvådelad konstruktion (syns inte att den är tvådelad). Detta möjliggör att jag vid ett annat tillfälle exempelvis kan ha överdelen med ett par vida byxor till en annan fest eller kjolen med en kroppad överdel. Att bära kläder endast till ett tillfälle går emot mina principer, samt tycker jag om att bära något som har det där lilla extra. Jenny och hennes tjänster var ett bra alternativ.”

-Ivonne Ruiz Olate

 

Foto: Anna Liljekvist

Kontakta oss för mera information!

Skriv ditt meddelande nedan, så tar jag kontakt så snart som möjligt!