Muotoilija

Jenny_J.EleniusJenny Aarrekangas (Elenius), yrityksen muotoilija ja perustaja

J. Elenius – Design & Clothing perustettiin tammikuussa 2013. Elokuusta 2018 yrityksen nimi on STUDIO JENNY AARREKANGAS.

Kiinnostus vaatteisiin ja muotiin on ollut kauan, jo pienenä minun isoimmat harrastukseni olivat piirtäminen ja ompelu. Tie oman yrityksen perustamiseen on mennyt taiteiden, estetiikan ja klassisen hieronnan opintojen kautta. Kaikki nämä ovat vaikuttaneet tapaani katsoa muotoiluun, vartaloon ja vaatteisiin. Minulle muotoilijana istuvuus, vaatekappaleen liikkuvuus ja tasapaino ovat tärkeitä.

Keväällä 2012 valmistuin muotoilijaksi, erikoistunut vaatesuunnitteluun, Ammattikorkeakoulu Noviassa Turussa. Keväällä 2011 osallistuin Intertextil Balticummessuilla Riikassa, missä esittelin Amidst Dreams-malliston. Ensimmäisellä harjoittelukaudella olin Samppalinnan kesäteatterin ompelimossa, ompelin pukuja West Side Story-tuotantoon. Toisella harjoittelukaudella olin Tukholmassa couture-suunnittelija Lars Wallinin ompelimossa. Opinnäytetyöksi suunnittelin ja valmistin kilpailupuvun Janina Ilkalle, suomen mestari disco dance:ssa 2012. Tässä voit lukea lisää Disco Aurorasta.

Minulle oli tärkeä ommella mahdollisimman monipuolisesti opintojen aikana, koska tavoitteeni oli perustaa oma yritys missä suunnittelen, kaavoitan ja ompelen kaikki vaatekappaleet itse.

Ajatukseni muotoilijana on tehdä räätälöityjä tuotteita, eksklusiivisia tuotteita jotka ovat tehty käyttöä varten!

 

Ota yhteyttä: info@jennyaarrekangas.com tai soita +358 50 356 0785