BLOG

Bröllop, Brudklänningar, Kläddesign, Sömnad

Foton på brudklänningen

Jag har väntat med spänning, på bröllopsfotografens bilder av “A Dream of June ’16”. Och nu är väntan äntligen slut. Även om det fanns bilder från syprocessen, så är det något helt annat att ha foton på bruden i sin klänning. Kläder är inte gjorde för att användas platta, de ska fyllas med personlighet och liv. Och det är just det som är så givande med det här jobbet, att få skräddarsy för kundens behov, kropp och önskemål.

Bruden Susannas citat: “Brudklänningen var drömmar som blev verklighet, den uppfyllde alla förväntningar”. Det är efter sådan feedback man känner att man lyckats och det är värt allt arbete. Att man har förgyllt någons dag och en av livets största fester! Tack än en gång Susanna för detta fina samarbete.

(citatet har använts med kundens tillåtelse)

Fotona är tagna av Studiosara / Sara Bondegård, från Kristinestad

Uncategorized

Företaget har flyttat!

J. Elenius finns numera i Petsmo, ca 20 km från Vasa Centrum, närmare bestämt på adressen Marisorvägen 34, 66540 Petsmo. Det är på den adressen alla kläder, smycken och accessoarer kommer att tillverkas framöver. Med kundmöten är vi mera flexibla, vi gör hembesök eller kan träffas där det passar kunden bäst. Det är bara att kontakt via telefon eller e-post för att boka in ett möte!

~ Trevlig sommar! ~

Bröllop, Brudklänningar, Kläddesign, Mönsterkonstruktion, Sömnad

Brudklänningen “A Dream of June ’16”

J. Elenius senaste kreation firar ett av livets största fester i kväll. “A Dream of June ’16” är en skräddarsydd brudklänning i underbar silkesduchess och spets. Brudklänningen skapades tillsammans med bruden som hade en stark vision om hur hon ville att klänningen skulle se ut. Den största inspirationskällan var Prinsessan Sofias brudklänning från sommaren 2015. Klänningen har designats och sytts utgående från brudens önskemål och figur, med inslag av små detaljer som gör denna brudklänning unik. Jag önskar brudparet all lycka och välgång! Det har varit ett sant nöje att få vara med i detta projekt!

~TACK!~

Fler bilder kommer under sommaren/hösten.

J. Elenius_A Dream of June '16_Wedding Dress Sleeve Details

J. Elenius_A Dream of June '16_Wedding Dress Details

J. Elenius_A Dream of June '16_idea sketch

Tallenna

Tallenna

Uncategorized

J. Elenius – i sociala medier

Här är ett litet inlägg om hur vi jobbar med sociala medier. För tillfället hittar ni oss här på bloggen, på facebook och instagram. I vissa medier är vi aktivare än andra. Om ni vill följa med det senaste så är det Instagram som är nummer ett.

Instagram handlar det mesta om pågående projekt och verkligheten bakom de färdiga produkterna, helt enkelt vardagen i vårt företag. Det mesta skrivs på engelska. Följ oss: @J.ELENIUS_DESIGN

Nummer två är facebook. På facebook uppdaterar vi med kommande evenemang och färdiga produkter. Så för den som vill komma ut och träffa oss och se våra produkter lönar det sig att följa oss på facebook. Vi skriver mest på svenska, men även en del på finska.

Sist har vi bloggen. Den är helt på svenska. Här är vi inte så aktiva för tillfället, men det kanske det blir ändring på framöver. Det mesta som skrivs är mera utförligt om olika produkter och evenemang. Om du däremot är intresserad av att beställa skräddarsytt så löns det att kolla in vår hemsida, samt ta direkt kontakt.

Om ni tycker att det har varit tystare än vanligt det senaste året, så är det främst för att jag varit föräldraledig. Efter påsken är det då dags att på allvar starta upp nya projekt, följ med oss i de sociala medierna <3

 

Instagram, J.Elenius_Design
Instagram, @J.ELENIUS_DESIGN
Uncategorized

Vinnare ~ Voittaja ~ The Winner

Photo: Jouni Aarrekangas
Black & Crystal, Leather Bracelet

Läderarmbandet “Black & Crystal” är det smycke som fått mest “Favorite” i vår Etsy-shop under tävlingstiden 8-17 januari 2016… och vinnaren av tävlingen är Tanja Haataja. GRATTIS!

Ett stort tack till alla deltagare!

~~~

Nahkarannekoru “Black & Crystal” sai eniten “Favorite” meidän Etsy-shopissa kilpailuaikana 8-17 tammikuuta 2016… ja kilpailun voittaja on Tanja Haataja. ONNEA!

Iso kiitos kaikille osallistujille!

~~~

Leather Bracelet “Black & Crystal” got the most “Favorite” in our Etsy-shop, during the competition time 8-17 January 2016… and the winner is Tanja Haataja. CONGRATULATIONS!

Thanks to all who participated!