Uncategorized

J. Elenius – i sociala medier

Här är ett litet inlägg om hur vi jobbar med sociala medier. För tillfället hittar ni oss här på bloggen, på facebook och instagram. I vissa medier är vi aktivare än andra. Om ni vill följa med det senaste så är det Instagram som är nummer ett.

Instagram handlar det mesta om pågående projekt och verkligheten bakom de färdiga produkterna, helt enkelt vardagen i vårt företag. Det mesta skrivs på engelska. Följ oss: @J.ELENIUS_DESIGN

Nummer två är facebook. På facebook uppdaterar vi med kommande evenemang och färdiga produkter. Så för den som vill komma ut och träffa oss och se våra produkter lönar det sig att följa oss på facebook. Vi skriver mest på svenska, men även en del på finska.

Sist har vi bloggen. Den är helt på svenska. Här är vi inte så aktiva för tillfället, men det kanske det blir ändring på framöver. Det mesta som skrivs är mera utförligt om olika produkter och evenemang. Om du däremot är intresserad av att beställa skräddarsytt så löns det att kolla in vår hemsida, samt ta direkt kontakt.

Om ni tycker att det har varit tystare än vanligt det senaste året, så är det främst för att jag varit föräldraledig. Efter påsken är det då dags att på allvar starta upp nya projekt, följ med oss i de sociala medierna <3

 

Instagram, J.Elenius_Design
Instagram, @J.ELENIUS_DESIGN