Uncategorized

Smycken till jul!

Nu finns det fler smycken i JEleniusDesign-webbutik.

De som besökt företagets försäljningsbord på något evenemang eller marknad, har redan fått en tjuvtitt på dessa smycken. En del bilder har ni kanske också sett på vår facebook-sida. Utbudet kommer att utökas vart efter och under nästa vecka borde det komma några till. De som önskar få sina smycken till jul bör kolla in Shop Policies, där sista beställningsdagen har nämnts. I Finland är det 18 december som gäller. Så det är ännu en månad kvar.

Jag har designat och tillverkat smycken i små upplagor, de flesta har endast gjorts i 2-10 exemplar. Ett undantag är läderarmbanden som finns i tre storlekar, de är även sådana som jag vid behov och intresse kommer att tillverka fler av.

J.Elenius_Key NecklaceKey – halsband