Smycken

Together Forever

Nu finns det äntligen bilder på innehållet i paketet, vigselringen Together Forever.

Together Forever är planerad utgående från brudens vardag och för att passa förlovningsringen. Det skulle vara en dekorativ, klassisk och slät modell. Ringen skall även hålla slitage, så för att göra den dekorativ men ändå hållbar, så har det använts dekorativa hål istället för ytstrukturer. Hålen var att föredra eftersom andra ytstrukturer lätt nöts bort med tiden. Hjärtan och diamanter var ganska självklara redan från början, men sedan skisserades olika idéer för att komma fram till den bästa kombinationen.

Together Forever symboliserar föreningen av två personer. En förening av två hjärtan som tillsammans växer och blir mycket starkare.

Bilderna hittas i bildgalleriet.

Skissering, Together Forever

Leave a Reply