Smycken

Bortgifta små smycken

För en vecka sedan kom brudens smycken äntligen i användning, de bestod av en hårkam, ett armband samt det obligatoriska strumpebandet. Dessa tre smycken/accessoarer planerades utgående från brudklänningen.

Till hårkammen och armbandet har använts samma spets som i brudklänningen, en spets som byggts upp lager på lager samt pusslats ihop av önskade bitar. Smyckena har sedan dekorerats med strasstenar för att få den rätta utsmyckade känslan. Strumpebandet har en lätt rynkad spetskant med en turkos rosett samt strassten som för tanken till det turkosa bältet i brudklänningen.

Bilder på brudklänningen kommer inom kort, så håll ut.

J. Elenius - Juliet Hair Comb

J. Elenius - Juliet Bracelet, front

J. Elenius - Juliet Bracelet, back

J. Elenius - Juliet Garter

Leave a Reply